fogrend

Fogszabályzót szeretnék, ezért alaposan utánanéztem és -kérdeztem a lehetőségeknek. Nem vagyok fogorvos, laikusként mutatok be egy "fogszabályzó piaci" körképet és írom le a felkészülésem történetét. ......................... 2009 nyara óta megvan a saját fogszabályzóm, továbbra is gyűjtöm az infókat, érdekességeket.

Friss topikok

  • 4cs4d: @J-Lo: Szia Jó régi a poszt, de végül melyik orvoshoz mentél ? Illetve azóta is jól állnak a f... (2023.12.08. 01:30) Fogorvos választó
  • szaba92: Szia! Végül te melyik megoldást választottad? Feltudnád velem vennie a kapcsolatot kérlek? (2012.08.17. 18:30) Piaci körkép - összefoglaló
  • szaguldo kacaj: Szia. Gratulálok a szép eredményhez és a kitartáshoz! :) (2011.08.16. 20:05) Eredmény 2 év után
  • amarylis: Luella, szívből örülök a sikerednek! Az én esetem már kevésbé az. Nekem is felcsillant a szemem am... (2010.08.03. 19:20) "Gyors Fogszabályzás" - 6-12 hét alatt?

Egészségpénztár?

2008.12.22. 15:03 | J-Lo | Szólj hozzá!

Az egyik fogszabályozós fórumban emlegették az egészségpénztárat, mint részfinanszírozási lehetőséget. Ennek lényege, hogy amennyiben ezen keresztül intézzük egészségügyi kiadásainkat, úgy adójóváírást kaphatunk az államtól. Vagyis végül valamivel több jut az egészség-ügyünkre.


Mindenképpen fontos, hogy az általunk látogatott (fog)orvos szerződésben álljon az egészségpénztárunkkal. Tervezem, hogy összegyűjtöm az egészségpénztárak ajánlatait, illetve a választáshoz szükséges szempontokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogszabalyzas.blog.hu/api/trackback/id/tr29836702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: fogszabályozás egészségpénztár oep finanszírozás
süti beállítások módosítása